Kategorie

Anketa

To hledáte?

  • -nářadí, pomůcky
    2
  • -lepty, laser cut
    6
  • -digitál, elektro
    4
  • -3D, resin, plasty
    3
  • -obtisky a jiné
    8

Nové produkty

  • SD18A NEXT18  BR55 BR38 G8.1
    SD18A NEXT18 BR55 BR38 G8.1

    SD18A zvukový dekodér NEXT18, zvuk BR55 BR38 G8.1

    2 050,00 Kč
  • SD05A-3 V36
    SD05A-3 V36

    SD05A-3 drátový zvukový dekodér NEM651 zvuk V36

    2 010,00 Kč
  • PD06A-3
    PD06A-3

    LOKO dekodér PD06A-3 9ti drátový MICRO dekodér

    950,00 Kč
  • DH06A
    DH06A

    Loko dekodér DH06A jen letovací piny, 6pin

    850,00 Kč
  • SH10A-2
    SH10A-2

    SH10A drátový zvukový modul konektor SUSI k nahrání

    1 690,00 Kč
  • SH05A-3
    SH05A-3

    SH05A drátový zvukový modul SUSI k nahrání

    1 690,00 Kč
  • SD05A-3 BR18
    SD05A-3 BR18

    SD05A-3 drátový zvukový dekodér NEM651 zvuk BR18.4-5

    2 010,00 Kč
  • SD05A-1 BR01
    SD05A-1 BR01

    SD05A-1 zvukový dekodér NEM651 zvuk BR01

    2 010,00 Kč
  • Podložka 02
    Podložka 02

    Podložka 02 (350x250mm)

    399,00 Kč
  • Podložka 01
    Podložka 01

    Podložka 01 (300x200mm)

    299,00 Kč
  • REEM N/TT N18
    REEM N/TT N18

    REE modeles PCB N/TT N18

    677,00 Kč
  • Lepidlo UHU SPA
    Lepidlo UHU SPA

    Lepidlo UHU SUPER POWER PLASTIC + ACTIVATOR

    119,00 Kč
  • Lepidlo UHU SPP
    Lepidlo UHU SPP

    Lepidlo UHU SUPER POWER PRECISION

    99,00 Kč
  • Lepidlo UHU GSP
    Lepidlo UHU GSP

    Lepidlo UHU Glue Spray Permanent

    199,00 Kč
  • Lepidlo Pattex D
    Lepidlo Pattex D

    Rychlé disperzní lepidlo Pattex

    169,00 Kč
  • Hořák NTM
    Hořák NTM

    Plynový hořák NTM

    189,00 Kč

Nejprodávanější produkty

Informace

Výrobci

Dodavatelé

QR

Kanál RSS

Nebyl přidán žádný RSS kanál

Odběr novinek

Napište nám

Naše zákaznická linka je k dispozici 24 hodin.

Zpracování osobních údajů a poučení subjektu



Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je XXXXX (dále jen: „správce“).
Kontaktní údaje správce jsou
adresa: XXXXX

email: XXXXX

telefon: XXXXXX

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.


II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.


III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
Účelem zpracování osobních údajů je
vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.


IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje
po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).
po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby
podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
zajišťující marketingové služby.
Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb.


VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte
právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.


VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

Slevy

  • DCC Lais 8onB
    Laisdcc 8onB

    Lokomotivní dekodér, 4xFn(8pin on...

    369,00 Kč 449,00 Kč
DCC z Rumůnska (aneb, jak to západu nakonec nakopem)